lørdag 7. juli 2012

Ferie- og torgsalg på Hvaler/Skjærhalden...

Første dag i ferien og jeg prøver å "tune" kroppen inn på feriemodus...Prøver å nyte min latte enda litt mer, kjenne på at jeg ikke skal løpe etter klokken og senke skuldrene. Vet av erfaring at det tar noen dager men hva gjør vel det? Er spent på hva de nærmeste ukene bringer... 

De siste månedene har vært utrolig innholdsrike og har åpnet så mange nye dører... Både i inn- og utland. Kommer tilbake til det til høsten. Da er forhåpentligvis mange tråder samlet og klare for å kommuniseres. Jeg sier bare at det kan bli veldig spennende!!! 

TORGSALG PÅ HVALER:

Tradisjonen tro - har jeg samlet alle bildene mine fra butikker og atelier (og laget noen nye også) som jeg tar med meg til Hvaler. De 2 siste helgene i juli (kanskje midt-uke også) står jeg på torget på Skjærhalden og selger bilder. Utvalget er stort!! Litt hyggelige torg-priser forekommer også.
Kontakt meg gjerne på tlf. 97180832 eller mail: solveig.skogseide@gmail.com om du vil se bildene utenom torg-tider eller været er for dårlig til at jeg står på torget. 

Da gjenstår bare å ønske alle en riktig god sommer fra Solveig :)

1 kommentar:

Kristine sa...

Så pene Bilder du Maler.
Kommer gjerne innom og kikker i Bærums Verk en dag

Hilsen kristine