tirsdag 23. februar 2010

Vinterferie


Hei alle sammen!

Endelig er det vinterferie med all verdens tid til å gjøre det man vil - herrrlig!!! Så med så mye snø man kan ønske seg, og ikke minst tid, så er det duket for en flott uke.


PS: Ser at telleren viser 20 000 besøkende! Det er jo helt utrolig og veldig hyggelig synes jeg! Det gir masse inspirasjon til å fortsette å legge ut bilder av det jeg lager. Som en liten takk tilbake, trekker jeg en vinner av et maleri, blandt en av de som legger igjen et lite spor i neste innlegg. Følg med...:)

Inntil da sier jeg bare;

En riktig god uke ønkses til alle fra Solveig :)


13 kommentarer:

Hespe sa...

Hei gode Solveig!
Tuuuusen takk for gode ord inne hos meg :o)

Så nå koser du deg med vinterferie - så deilig! Selv skal jeg ikke ha vinterferie, eller det vi si - jeg skal ha fri neste mandag. Skal en liten svipp tur til København på lørdag, med retur mandag. Istedenfor å gå rett på jobb, tar jeg meg fri på mandagen - så en liiiten vinterferie på meg også altså!!!

Kooos deg masse vennen - nyt deilige dager!!

Stooor klem fra Hildegunn

Barbros lille atelier sa...

Så deilig med vinterferie! Kos deg masse!

Klem

Mona sa...

Hei Solveig.. Tenker ofte på deg jeg =))) Ha en kjempeflott vinterferie. Klem

Anonym sa...

Og kos deg masse selv Solveig:-)
Klem,Hege.

Monicas sa...

åh...så koselig med ferie da...neste innlegg...sukk..enn om æ ikke får mulighet til å delta.....her hos unge frk er jeg midt i ett samlivsbrudd....ikke noe moro, å det å sitte ribba tilbake, avkledd, e ikke mye kos....ikke nett, ikke tv, ingen møbler....så da er det pc på jobb jeg kan ty til....går seg sikkert til, men akkurat nå er livet innmari kjiiipt....ha en fin aften

CamillasVilla sa...

Så flotte bilder du lager er det jo ikke rart folk besøker deg, om og om igjen! ;) En god blogg kan ikke besøkes for ofte, blir kanskje det nye slagordet? hehe.
Good onsdag og uke ønsker jeg deg! Nyt vinterferien og herlige fridager! :)

Klem Camilla.

Randismykker sa...

De er bare så fine de bildene du lager...helt min stil. Forstår at bloggen din er godt besøkt:-)

Klem, Randi..

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

heihei :) Så lekre bilder du har laga :) liker så godt maleriene dine :)

Ønsker deg ei herlig helg :) Nyt den!

Godklem

klaramell sa...

Kjempefine bilder. Liker spesielt at du legger på noen små ord og tekster på bildene.
Håper du har hatt en fin vinterferie.

Missfryd sa...

Hei Solveig.
Klart jeg husker:-)
Tenker det var bra å stå utenfor Cubus for dere ja.
Jeg har vært så opptatt med alt mulig at jeg har ikke sjekket noe og jeg fikk nok av stand for en lang stund fremover..hi-hi.
Vi holder kontakten så kanskje vi finner på noe sammen.
Klem Ingrid

Mona sa...

Hei Solveig. Jeg fikk en pakke i posten her om dagen, kan tro jeg ble glad og en smule forlegen. Jeg satte kjempestor pris på det, utrolig fint gjort av deg. Tusen tusen takk, det skal jeg henge opp i vårt nye hjem og tenke på deg vær gang jeg ser på det. Jeg har jo kjempelyst å bestille et bilde fra deg. Kunne gått tenkt meg et sånn lang smalt vintage bilde. Hva koster de?? Har du bilder av flere forskjellige som du kan legge ut på bloggen? Har sett et par stk men kan jo være du har flere varianter å velge mellom. Kan du evnt sende bilde med posten? Det blir kansje veldig dyrt det, ikke vet jeg. I morgen skal vi på hytta igjen, det er så deilig. Ungene har hatt vinterferie her denne uka og jeg merker at de er lei av snøen for de vet jammen ikke hva de skal finne på, da er det godt med stue forandring. Ønsker deg og dine en flott og solrik helg. Klem

Hespe sa...

Hei på deg Solveig!!
Tuuusen takk for koselig besøk!

Håper du hadde en fin venninnefest på fredag, og at du kanskje fikk putene klar til tross for litt symaskintrøbbel... Dagene har rast litt ifra meg som vanlig, så ukesprosjektene har jeg ikke kommet igang med enda - får se hva jeg kan få ut av morgendagen :o)

For en herlig dag det har vært - var på besøk til min søster, og vi satt ut på veranden og kosa oss i vårsolen i flere timer - deilig!

Håper du har hatt en flott helg så langt - nyt morgendagen også...

Stor klem fra Hildegunn

Villa von Krogh sa...

Hei Solveig.

Hva er målene på de største bildene du kan lage? Vurdere å bestille et bilde av deg til stua. Med engler kanskje. :) Må bare få mannen til å bli enig med meg...

Hilsen Anine