søndag 29. november 2009

Vel blåst julemesse

Hei alle sammen:)

Nå er jeg tilbake etter deltagelse på en fantastisk julemesse på Nesodden! På bloggtreffet på Lillestrøm var jeg så heldig å møte Ingunn som inviterte meg med på noen veldig hyggelige og ikke minst driftige! og kreative damers julemarked - Det lille store julemarked...

En nøye plan og omfattende markedsføring av arrangementet i.l.a. høsten (egen nettside, facebookgruppe, lokale bannere og heftig utdeling av flyers i nærområdet) resulterte i utrolig mange besøkende! Dessverre streiket kamera mitt så jeg får ikke vist dere de andre flotte utstillerne på messen. Men, her er et liten kikk på min stand.


Vel, nå er jeg altså hjemme igjen og prøver å fordøye alle inntrykkene. Mye færre bilder hadde jeg i bilen på vei hjem igjen også, så nå er det bare å brette opp ermene for på førstkommende fredag og lørdag skal jeg ha stand på Trekanten i Asker. Det gleder jeg meg til...

PS: Grunnet en litt hektisk men kreativ hverdag i disse juletider, får jeg ikke vært så aktiv på bloggefronten som jeg skulle ønske, og får dessverre ikke lagt igjen så mange kommentarer for tiden. Men, kommer sterkere tilbake...

- Og til alle som har sendt meg mail ang. kortene så legges de i posten i morgen...

Ha en flott uke alle sammen ønsker Solveig:)

10 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Å, for en flott stand du hadde! Skikkelig lekker! Og bildene dine er jo bare helt vidunderlige - ikke rart det gikk unna på de. Skulle gjerne vært der:-)

Klem

Hespe sa...

Så gøy Solveig!!! Standen din var jo superfin, med masse flotte bilder - ikke rart du fikk selge!!!

Vet du, jeg har helt glemt å svare deg på problemet ditt, men saken er at jeg har ikke peilig :-( Er dessverre veldig lite teknisk, så når jeg møter på slike problem, får jeg bare lyst til å gi opp... Uff, bruksanvisninger feks, kaster jeg heller i søppelbytta - hi, hi - "trykker" heller på, og håper på det beste.. ;o)

Ønsker deg en strålende flott uke min venn!!

Goklem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Så koselig stand du hadde Solveig... moro at du kosa deg og fikk solgt ... det får du nok til helgen også...

Ønsker deg en fin uke...

klemmer Kerstin

Elisa Day sa...

Vad mycket vackert. Tänk om jag kunnat besöka julmarknaden och se dina vackra tavlor i verkligheten

Mitt hvite hus sa...

Hei Kjære Solveig..
Tusen , tusen takk for de skjønne kortene som kom i posten i dag... trodde jeg skulle få ett kort jeg.. så ligger det jo en bunke i konvolutten..

Ble helt målløs... du er så nsill og så flink...

Varm klem Kerstin

Hespe sa...

Åhhhhhhhh, tusen takk Solveig, for de flotte kortene. Jeg ble jo bare såååå overrasket og utrolig glad! Som Kerstin trodde jeg at jeg skulle få ett kort, og så kommer en hel bunke - du er så snill og god altså! Skal nok finne fine plasser til noen av de, og kanskje skal jeg glede andre også - hi, hi, om jeg klarer å "kvitte" meg av med noen av de da... Helskjønne alle sammen!!

Ja, her hos meg er det full rulle. Har ferdigstilt alle bestillingene mine, så nå er det mest bare å kooose seg frem mot jul. Hi, hi - kan jo være travlt nok det.. ;o) Starter med julebord på jobben i morgen, og på lørdag er det venninnejulebord. Tror du jeg er glad for at det er ingenting planlagt for søndag eller???

Ha en flott ukeslutt kjære venn - kos deg og nyt adventstiden!!!

Stor klem fra Hildegunn

Lykkelita sa...

Der skulle en ha vøri... Så fin stand du hadde, jeg skjønner godt at du kjørte hjem med færre bilder enn du kom med.

I dag fikk jeg kortene i posten -
Kjære, snille, søte du, TUSEN TAKK! Jeg måtte til og med gråte litt da jeg åpnet konvolutten - de var så nydelige og så var det så mange!! Jeg er målløs.
Stig Erik synes de er superfine han også og vil at vi skal ramme de inn og ha de på veggen.

Vi får se hvordan de skal brukes, men jeg håper du forstår hvor stor pris jeg satte på å få de!

Ønsker deg en fin kveld og lykke til i helga.
Stor klem!

GundaM sa...

Hei der Solveig;)
Kommer fra Kerstin og ble nysgjerrig etter å ha sett de vakre kortene inne hos henne og wow, for et flott prosjekt du har her inne!!

Ikke rart du får solgt unna dette ;) Lykke til videre!

GundaM

Heidi sa...

Hei! Min kjære venninne og jeg var på din stand i Asker i dag og kjøpte to fantastiske bilder. Vi ble helt "satt ut" av så nydelige ting du lager! Din søte søster var så hjelpsom og grei! Nå skal vi kose oss med hjemmesiden din!

Klem

AstridVU sa...

Helt strålende at du tok deg turen ut til Nesodden, så fikk jeg jammen meg unna ganske så mange julegaver på din stand. Utrolig fine bilder du lager :) Nå håper jeg bare at mottakerene av julegavene også liker de....