mandag 6. april 2009

God påske!

Hei allesammen,

Endelig er det påske med ferie og rolige dager! For første gang på lenge er jeg i rute! - dvs. så godt som:) Bestillingsbildene er klare og jeg har levert en stor leveranse til Mrs. Arouba i Larvik. Så, nå kan jeg kose meg med mine tre små som sover lenge og er helt i feriemodus:)
Alle hjerter gleder seg!


Et lite tips...

Jeg må også benytte anledningen til å gi dere et lite påsketips - ikke ang. malerier el. interiør men ang. SUSHI! Ja...det er nemlig det jeg jobber med - deltid i et spennende firma som lager nettopp SUSHISI - har noen prøvd? det er virkelig et supert produkt! Et kit (som taco-kit) men for å lage sushi. Inneholder alt - t.o.m. sjømat. Så, nå lager jeg perfekt sushi på egenhånd. Enkelt og raskt og kjempegodt!

Men, det er jo blogging og nettsidenne deres som jeg jobber med. Ta en titt på SUSHISI.NO her og kikke også innom bloggen her
... Og vil dere se hvem jeg er.... så se på forsiden på nettsiden, på det feltet som roterer, på bildet med tips til drikke - helt til venstre på bildet - skål og god påske! :)

Da er det bare å ønske alle en kjempefin påske med masse tid, hygge, snø/sol og glede! Avslutter dette lille innlegget med uttdrag av to nye vintagebilder med et lite ordtak som jeg synes er fint:

Take time to Enjoy the Simple Tings of Life..God påske til alle fra Solveig :)

11 kommentarer:

Strikkelines sa...

heisann....der va du jo:) ka bra at du e på nett....fin i auan va ho:) åsså sånn mat da...ha æ ikke trudd.....veit igrunn ikkke ka æ ha trudd....jaja...her syr æ sammen teppe førr æ e driiiitlei av at det ska ligg...nye prosjekt vente....ønske dæ ei kjempefin påske...å bildan du ha laga e som vanlig vakker.....klem fra nord....som har sol førr tida

LillaFlisan sa...

Ja, du Solveig... du kan du!

Helt otroligt så fina tavlor ALLIHOP!

Glad påsk!

Kram

Flisan

Kerstin sa...

Heisan kjære Soloveig... Nydelige bilder som alltid hos deg...du er bare så flink.O=)
Sushi... har ikke prøvd det faktisk..litt forsiktig med ukjente ting... må jobbe litt med akkurat det... To dager igjen såå er det ferie... skal bare være hjemme, slappe av og kose meg o=)

Klemmer til deg min venn O=)

Elisa Day sa...

Otroligt vackra tavlor som alltid! Glad påsk till dig med! Kram

Lykkelita sa...

Heisann kjære vennen... Der var du jo igjen!
FOR noen vakre bilder, ikke rart du blogger litt lite for tiden, i tillegg til jobb er du jo i stor-produksjon. Jeg er helt imponert:)

Når det kommer til sushi er jeg litt skeptisk, jeg har forsøkt en gang, men det var ikke noe for meg. Kanskje det var mer uvant enn mindre godt... Vet egentlig ikke...
Vil hvertfall ønske deg og dine en vidunderlig påske!!

(-håper mine barn finner fram feriemodus i forhold til å sove lenge etterhvert...:)

Stor påskeklem fra Elisabeth

Carpe Diem sa...

Så fine bileter du lagar;)

Har aldri prøvd sushi, men har lyst. Kanskje det kit settet er noko for meg.

Ha ei flott påske.

Linemor sa...

God påske:)

LillaFlisan sa...

En riktigt glad påsk med mycket sol, god mat och trevligt umgänge önskar jag dig!

Kram

Flisan

H elle K sa...

hei Solveig, herlige bilder som alltid, jaså du leverer til Frstad nå, morsomt, da må jeg ta meg en tur inn å se. Kos deg videre i påsken. Klem Kristin

Inspiration i vitt sa...

Hej vännen min,
vilken enorm skaparlust jag får när jag ser allt vackert du gjort, herre gud så mycket du har producerat helt enormt vackra tavlor, hoppas du får sälja dom alla.

Tänk att du såg precis ut som jag trodde, så söt du är och du var så fin på de bilderna. Vilket roligt jobb du har.
'Ha en underbar påsk och massor av kramar vill jag ge dig
/Ingela.

Lykkelita sa...

Bare innom for å ønske deg vel overstått påske...
Mine barn fant aldri feriemodus i forhold til søvn, men derimot var det vi voksne som ble kveldstrøtte og der tilhørende morgenfugler. Sånn er det vel å være på landet:)
Herlig var det hvertfall og vi har hatt en vidunderlig påske.
Håper det samme gjelder for deg og dine:)
Ha en strålende kveld.
Klem fra nord!