fredag 8. april 2011

Vind


Hei alle sammen,

Lengesiden! Her går det i ett om dagen... avsluttet ustilling i Galleri Frognerveien 44 for litt over en uke siden og på mandag rigger jeg ny utstilling i Lille Galleri Syd i Stavern - i Kunstnernes Påskeutstilling. Det blir spennende...
Som dere skjønner jobbes det på spreng!


Dette bildet ble hentet i dag av en veldig hyggelig kunde som skulle ha det i en trappeoppgang. Jeg var litt spent på om jeg klarte å plassere treet på høykant på et såpass stort lerret (150x100) men det gikk fint.
Vel, ryggen verker etter mange og lange maleøkter i uka som gikk, men nå venter helgen og den skal nytes til det fulle med maaaange varegrader! - det synes jeg vi fortjener :)

En riktig god helg til alle ønskes fra Solveig

5 kommentarer:

Hespe sa...

Hei på deg vennen!
Der var du jo igjen - så koselig med et nytt nnlegg fra deg !!! Superflott bilde du har laget, så forstår jo godt at kunden ble fornøgd!

Ja, det er travle dager for deg forstår jeg - håper det står bare bra til ellers. Her hos meg er det litt tubulente tider om dagen. Jobbsituasjonen er ikke som jeg skulle ønske. En stor omorganisering fører til store omveltninger og per i dag vet jeg ikke hva som blir jobben min i fremtiden ei heller hvem som blir mine kolleger. Dette sliter - synest ikke dette er noe gøy! Men, nå er det helg og det er deilig - fritiden blir jo ekstra viktig i disse dager :o)

Nyt en deilig helg Solveig!

Stor klem fra Hildegunn

Barbros lille atelier sa...

Nydelig bilde!
Skjønner du jobber på spreng for tiden med alle utstillingene. Utrolig gøy å være med på utstillinger, men mye arbeid i forkant. Håper du får lønn igjen for strevet, bildene dine er jo bare utrolig flotte! Lykke til!

Klem

Lykkelita sa...

Hei vennen! Rask tur innom for å gi deg mailadressen. Er på jobb, så jeg må skynde meg:)
elisabethbd@bluezone.no
Stoooor helgeklem, kommer snart innom og titter litt på det nye bildet.... Må springe....

Mitt hvite hus sa...

heisan kjære deg

skjønner du har travle dager... håper bare du finner tid til å pleie deg selv litt også.. nydelig bilde... skjønner at det går unna på de flotte maleriene dine..

nyt helgen min venn.:

klemme r

Beate Jeanette sa...

Vi er kjempefornøyd med bilde! Helt perfekt. Har allerede fått mye skryt for det! Beate