onsdag 13. oktober 2010

Litt nytt


Kun en liten tur innom for å si "hallo":)

Tiden bare flyyyyr - og siden døgnet ikke har flere timer for noen av oss så skal jeg spare dere for alle unnskyldnignene...

Men, det skjer da litt på min front... Siden sist har jeg deltatt på Kunstnernes Høstutstilling i Stavern og ikke minst fått to nye forhandlere av mine bilder - Wallas Verden i Asker og Landromantikk i Tønsberg. Herfra går det slag i slag frem til Kunst- og Håndverksmessen på Lillestrøm i nov. så det er bare å brette opp ermene!

Vel, det er sent og litt åndelig påfyll kan vi vel alle trenge innemellom så jeg viser dere de tre gode englene mine i nytt utrykk. Igjen har jeg tenkt kontraster. Disse englene er tradisjonelt bollete og romantiske - men her i kombinasjon med et rått utrykk...Håper det står bra til med dere der ute. Jeg er ikke så god på å legge igjen kommentarer for tiden men kommer sterkere tilbake!

En fortsatt god uke ønskes til alle fra Solveig :)

4 kommentarer:

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Solveig..
Så koooos å høre fra deg. Gjør ingenting om ikke du har tid til å være her å blogge, bare dun stikker innom av og til så iallefall jeg vet at du har det bare bra :))))

Kjempeflott at du har fått deg avtale med 2 nye butikker, det sier jo sitt.
Du er fantastisk med malerkosten..
Englebildene var kjempetøffe.
Lykke til videre med prosjektene dine, det går mot jul så du har nok fult opp.
Jeg gleder meg på dine vegne.
Ha en fin uke.
KLemmer fra Mona

Hege sa...

Alltid kjekt å se et innlegg fra deg Solveig!
Nydelige bilder:-)
Ha en fin helg,
klem Hege.

Hespe sa...

Hei vennen!
Åhhh, så koselig med besøk fra deg igjen!!!! Ja, lenge også siden jeg har vært innom deg - forstår ikke helt hvor dagene blir av jeg - sommeren har iallfall gått forbi, og vi er alt langt inn i høsten!

Så spennende tider for deg Solveig! Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å gå veldig bra - bildene dine er jo bare sååå skjønne! Og du, takk for tipset om Blå, men tror nok ikke det blir aktuelt. Desember måned er allerede oppbestilt med vennetreff og julebord, så hvordan jeg skulle klare å få smette noe sånt inn vet jeg ikke - MEN gøy hadde det vært :o) Er snakk om kanskje å være med på en julemesse i løpet av november, men har ikke fått klarsignal om at den blir noe av enda.

Nei, nå er det vel på tide å finne puten - blir alt for sene kvelder på meg - hi, hi - har vel litt lakenskrekk ;o)

Ha en herlig helg - kos deg sammen med dine 3 små!!!

Stooor klem fra Hildegunn

Lykkelita sa...

Så koselig med innlegg fra deg, Kjære Solveig!
Englene var bare helt fantastiske - herlighet som du utvikler deg!!!
Lykke til med salg, utstillinger og livet generelt - det ser ut til at det smiler til deg for tiden:)
Stor klem fra Elisabeth!!!