mandag 31. mai 2010

HOME is where mye heart is...


Hei alle sammen,

I dag viser jeg dere et bilde som er litt utenom det vanlige - fra meg ihvertfall... Jeg merker at jeg er inspirert av gamle fabrikker, industrielle ting og "råere" materialer... Og... det er morsomt å ekspriemtere seg fremt med nye teknikker og andre utrykk.

Jeg har lett for å "fanges" av faste gjøremål - bestillingsbilder, nettgalleriet og bilder i stil som jeg kjenner og er "salgbare". Men nå har jeg hodet over vann og formelig kjenner kreativiteten flyyyter...


Dette bildet har egentlig en lang historie - og jeg trodde det var ferdig for lenge siden, men har siden endret det en rekke ganger - og ble aldri fornøyd.

På fredag fant jeg ut at det mangler jo en en tekst! Det må være en kontrast til det røffe utrykket! og kanskje også et hjerte...Så det ble "HOME is where my heart is" + et rødt hjerte.

På ettermiddagen leverte jeg det på ZanZ og på lørdag hadde det en ny eier... Det var morsomt!

En riktig god dag ønskes til alle fra Solveig :)


9 kommentarer:

Villa Minde sa...

Så nydelig - ikke rart det ble solgt med én gang!! Gleder meg til å se flere bilder i samme stil fremover - kanskje det dukker opp i nettgalleriet også..? Ønsker deg en strålende fin dag i solen! Klem

Lykkelita sa...

Så koselig med kommentar fra deg, vennen.
Og bildet var lekkert - skjønner godt at det fikk et nytt hjem raskt:)
Jeg er innom her ved hvert nytt innlegg, men kommentarene må av og til vente. Tiden strekker ikke til...
Ønsker deg en strålende, kreativ uke og sender deg en varm klem fra nord:)

Mitt hvite hus sa...

Du er bare rå Solveig... skjønner godt at dette bilde fikk ny eier med en gang... det var bare så fint...


kjempeflink er du...så godt å høre at kreativieten er på plass igjen...

ha en fin fin uke min venn O=)

klememr o=)

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempeflott bilde :))
Skjønner godt at det ble solgt med en gang.. Moro :)

Ha en fin dag
Klem,Kari

Barbros lille atelier sa...

Oj, så flott! Skjønner godt at det ble revet vekk:-) Kjempegøy! Og så herlig å føle kreativiteten boble! Venter spent på flere mesterverk.

Klem

klaramell sa...

Kanonstilig maleri. Dette må du gjøre mer. Ha en fin uke!

Harmoni og Kontrast sa...

Så morsomt Solveig, gratulerer. Er det ikke herlig når man lykkes med noe nytt? Og du er jo virkelig flink til å fornye deg:-)

Morsomt at du også dras mot det litt mer rå og rustikke. Det kommer nok mer røft inn blant alt det hvite etter hvert, og jeg tror nok kanskje at flere og flere vil skifte ut litt av det mer snuppete;-) Uansett er det jo også en herlig miks, shabby chic og factorystilen!

Ønsker deg en herlig solskinnsdag! Klem fra Laila

Monicas sa...

you made my day solveig.herlighet for et bilde!!! åsså med et hjerte....rødt...æ som e sånn hjertedame og elska rødt...hm.....mulig æ må inn å se om det ligg førr salg...ha en flott dag..førr det ska æ ha her nord..endelig fikk vi sol og bittelitt varme..

Hespe sa...

Hei vennen!
Åh, men dette blidet ble jo kjempetøft, og ikke minst veldig flott! Tror nok du har funnet frem til noe veldig salgbart her også...;o) Du snakker om å være driftig Solveig - vet vel nesten ikke om noen som er mer produktiv og flink enn deg!

Nå som sommeren er kommet til Østlandet, håper jeg at du tar deg tid til å nyte utendørslivet også - er bare så skjønt om dagen!

Hm, snart sydentur ser jeg - heldige deg! Hvor går ferden da?? Selv må jeg vente ca 2,5 md før det er min tur - er ikke bestilt enda, men det blir Hellas :o)

Fortsatt finfin uke til deg!

Stor klem fra Hildegunn