torsdag 20. mai 2010

Hei alle sammen!

Gode Laila, med den inspirerende bloggen Harmoni&Kontrast har vært på besøk i mitt lille atelier. På bloggen hennes kan du lese om det :)

Det fantastiske sommerværet i går, ga slik et inpirasjonsløft, så nå skal jeg endelig ferdigstille noen barnebilder som har ligget i boden en stund og som skal til Propello på Stabekk med flotte farger!


Uken har som vanlig gått så altfor fort og i morgen er det fredag allerede -
en riktig god pinsehelg ønskes til alle som er innom fra Solveig


5 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Heisan Solveig..

så moro å lese om deg å se Deg...

må være kjempehyggelig å kikke inntil deg... se deg jobbe...


ønkser du får en fin pinsehelg..

klem O=)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Solveig. Takker så mye for hilsen på siden min. Jeg har ikke vært så mye på nett i det siste, har ikke hatt tid rett og slett. Flytting og alt ..ja det krever mye!! Gleder meg til å titte inn på nettshoppen.. Gratulerer med den. Nydelig bilde i innlegget her, du skuffer aldri med det du tryller fem.

Ønsker deg en strålende flott pinsehelg..
Jeg skal bare innrede stue =)))
*Klem, klem*

Villa Minde sa...

Hei hei :0) Ville bare si at jeg har fått det nydelige bildet som jeg har vunnet på Give Away hos Harmoni og Kontrast. TUSEN TAKK DET ER SÅÅÅ NYDELIG!! Og tusen takk for veldig hyggelig kort som fulgte med! Jeg skal selvfølgelig lage blogginnlegg og vise frem bildet, men.. KRISE - jeg finner ikke laderen til kameraet! Så nå er det skattejakt her i huset :0) Ønsker deg en kjempefin pinsehelg (håper det varmer været holder seg!). Klem

CamillasVilla sa...

Såå fine barnebilder - jammen er du flink!!
Ha en fin fin fredag og helg når den kommer, vi håper på masse godvær!!
Klem Camilla :)

Splendid Willow sa...

Hej tack för att du hälsade på så att jag kunde hitta dig! Åh så duktig och kreativ du är! Vilka alster! Jag kan inte ens rita sträckgubbar....

Let's stay in touch!

ox from Seattle, Mon