onsdag 27. januar 2010

Utstilling

Tilbake!...
etter noen deilige dager i det store ytland...det gjør godt med et lite avbrekk i hverdagen - da ser man straks med andre øyne alt som foregår her hjemme! Og før jeg vender tilbake til det gamle spor, har jeg passet på å skrive ned nye (forhåpentligvis gode...) ideer før de blir borte.


Men, arbeid venter!
I midten av feb. skal jeg ha utstilling igjen. Mange nye bilder venter. Jeg har kjøpt flere nye bøker som jeg nå tråler for tema for utstillingen er inget ringere enn "kjærlighet" - både til seg selv og andre. Det gjelder å sette seg selv i rette modus...

Med ønske om en riktig god dag fra Solveig :)

6 kommentarer:

Monicas sa...

heisann solveig...så koselig at du har hatt det fint i ytlandet...vakkert hjertebilde...sikker på du finner inspirasjon i bøker og ellers...og æ trur at det e mange fine idea i hodet ditt...det englebildet under nyttårsinnlegget e bærre sukkerfint.....sukk....ha en knallfin dag i sør...her ska æ prøv å hold mæ på føtn..speilis yberalles....tjohei

Hespe sa...

Stadig på farten du, og et slikt avbrekke gir jo alltid påfyll av inspirasjon.... Kjærlighet er jo et utolig fint tema, så regner med det kommer masse fint fra deg i tiden som kommer :o)

Hos meg står alt bra til, men tiden raser jo som vanlig litt for fort avsted, får jo ikke gjort halvparten av det jeg ønsker - sukk!

Ønsker deg en strålende flott og kreativ uke min venn!

Goklem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

ÅÅ det er så deilig med slike avbrekk i hverdagen der en kan fylle på med ny energi og få nye ideer...

Kjekt å høre du har hatt det bra.. Lykke til med alle ney prosjekter og utstillingen..:

klemmer Kerstin

Barbros lille atelier sa...

Deilig å komme seg bort litt og hente nye krefter og ny inspirasjon. Så spennende med ny utstilling! Gleder meg til å se flere flotte bilder fra deg:-)

Ønsker deg masse lykke til, Solveig!

Klem

Mona sa...

LEKKERT Solveig!!!!! Du er så fabelaktig flink ;) Klem fra Mona

Nanni sa...

Hei :),
var du på bloggetreffet på Lillestrøm? Jeg fant plutselig kortet ditt og ser jeg hadde skrevet hele navnet ditt bakpå og så gikk jeg inn på siden din her. Mye vakkert!
La deg til på bloggrollen min, så kan jeg følge med.
Ha en fin dag!
Nanni