søndag 10. januar 2010

Always kiss me goodnight...Dette ble de kloke ord på disse tre hjertene!Det var en hyggelig dame i Asker som fortalte at hun hadde sett et maleri
med disse ordene og lurte på om det var jeg som hadde laget det.

Det var det ikke men jeg ble som vanlig INSPIRERT!
I min endeløse søken etter inspirasjon! (som alltid - og særlig i januar!) så falt jeg for disse kloke ord! - og så med en gang for meg disse hjertene fordelt utover tre lerrett (str. 40 x 80) ... Budskapet er i samme gate som på norsk: "la aldri solen gå ned over din vrede" - Noe å ta med seg i hverdagen...


Det er søndag kveld og i morgen kommer Lena fra Mrs. Arouba for å plukke ut bilder til butikken. Jeg har mange nye bilder som kun skal ha den siste finishen...
- og det venter atter en lang malekveld.
Et av mange nyttårsforsett er å fordele malingen bedre utover uken, dagen - ikke gjøre skippertak på kveldene og helger - og var så godt i gang! men ble dessverre slått litt i bakken av de iskalde dagne i forrige uke som førte til forkjølelse.. Ja ja - er godt igang ihvertfall...Jeg er fortsatt veldig i modus for "vintagebildene" mine og uansett hva jeg gjør før tiden så blir det duse farger - nesten kalket overflate av HVIT JOTUN! Det er de kalde januarfargene som dominerer og etter å betraktet den rosa/lyseblå himmelen i forrige uke, mot det kalde lyset og den hvite snøen så er det kanskje naturlig. Men, må si at jeg gleder meg til å kjenne vårtegnene..

PS: Jeg har også flere bilder (som egner seg for forsendelse) og venter på å komme i Vintagepaintings for sale. Det er på agendaen å få lagt dem ut i.l.a. uken - så følg med :)
Ha en god uke alle sammen :)


11 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Vakkert og virkelig kloke ord...

Uff så dumt å bli forkjøle nå da.. men godt du er i farta igjen.. godt at du selger bra...og jeg skjønner at bildene dine er populære... jeg ser på maleriet som jeg kjøpte av deg hver dag.. og nyter det..

klem Kerstin

Barbros lille atelier sa...

Vakre bilder og nydelige ord, Solveig! Lar meg begeistre gang på gang av de flotte bildene dine:-)

Klem

Monicas sa...

heeeeiiiiiiiiia.......hørt du æ ropa fra nord? tebake med blogging.....å du...når du får ut bildan sett det en kjøper her nord...det englebildet i innlegget under er råååfint...kan tenke meg ett litt med størrelse...men det kan vi snakkes om...alltid flotte bilder fra deg, og nå skal jeg ta bilde av det jeg fikk av deg, å vise til de andre...ha en flotting søndag min venn:) veldig gla førr å ha deg her..

Tove E sa...

Heia!
Nydelige bilder og søte ord:)
Gleder meg til flere bilder.

Lykkelita sa...

Hei Solveig - åh, det ordtaket elsker jo jeg også... Har så lyst på wall-sticker med det,men finner ikke den rette!
Nydelig sammen med hjerter da:)
Håper forkjølelsen har gitt seg og at formen er på topp igjen. Hvis du fryser må du bare ta deg en tur hit, vi har plussgrader (og regn):(
Usch...
Stor klem fra Elisabeth

Mona sa...

Hei Solveig...Kjeeempefine bilder. Gleder meg alltid til å se hva du kommer med på lerret. Du er så utrolig flink. Ha en fin uke. Klem

Lisas hjem og skatter sa...

åååå, så fint!!! Du er virkelig flink! :) over senga til lilleprinsen min henger også denne teksten :) tidligere har jeg uttalt at alle barn hadde fortjent å hatt ett slikt over sengen sin, samt foreldre som ga dem en klem eller ett kyss hver kveld!

nydelige bilder du maler iallefall! er selv svak for slike vintagebilder :)

gleder meg til å se mer

klem fra Lisa

Lille Snelle/ Ann Cathrin sa...

Hei
Jeg er på leting etter bilder til stuen min. Dine bilder var bare sååå fine. Skulle gjerne sett hva som er for salg for tiden. Har veldig lyst på ett eller flere i shabby chic- stilen.

karianne sa...

hei.
For noen super fine bilder du lager. Jeg elsker hjerter, og det bilde ditt som er tredelt med hjerter falt jeg bare helt for:)
Skal pusse opp soverommet nå, og jeg har lyst på et romantisk rom med masse hjerter.
Er det bildet solgt?
Og hva er prisen på bildet?

Ha en fortsatt fin helg:)

vintagepain sa...

Hei karianne, jeg får dessverre ikke åpnet bloggen min så får kommentere her. De tre hjertene på bloggen er tre lerreter a 40 x 80 cm (tot 120 x 80 og koster 4500,-) men jeg lager de i mindre størrelser også som jeg kommer til å legge i blogshoppen i nærmeste fremtid.
Om du er interessert så følg med så kanskje de faller i smak også eller bare ta kontakt på mail om du vil ha bildene.
God helg fra Solveig :)

Findus sa...

Vakkert !!! Du er KJEMPE flink !!