mandag 8. juni 2009

Male på bestilling

Nå har det gått altfor lang tid siden jeg både har laget et innlegg og lagt igjen kommentarer hos dere - men jeg følger med...i stille nattetimer titter jeg inn og henter inspirasjon fra nydelige bilder og kloke ord... Her har det gått i 100 de siste ukene med jobbing, maling, avslutninger, fotballcuper og ikke minst bursdager, utdrikingslag, 4o-års lag osv osv.

På en måte har det vært som et laaangt maraton, men også et PRIVILIGERT og veldig hyggelig maraton... Døgnet skulle bare hatt så mange flere timer..!
Viser et lite sommerbilde av "Engel på Pelargonia" - kun fordi jeg har kjøpt og plantet 8 stk - og jeg som ikke har grønne fingre engang...:)


Viser også de siste maleriene jeg har laget på oppdrag. En veldig hyggelig dame som har 9! andre bilder av meg bestilte 2 malerier med kirsebærtrær til sin fjellhytte. De skulle være inspirert av fjellfarger som grått, grønt, brunt og lyngrosa.Ett var horisontalt og ett vertikalt str. 60 x 80 cmEn annen kunde ble inspirert av mine siste Vintage-bilder (som jeg viste i forrige innlegg) og ville ha to stk. som hørte sammen, i str. 50 x 50 cm. Fargene skulle være brun, rosa, beige og hvitt.
Teksten skulle være Carpe Diem (som nesten har blitt litt klisje, men dog er så sant så sant!) og videre "Husk gårsdagen, drøm om morgendagen, lev i dag!"....
Nå skal jeg titte inn til dere og la meg inspirere av kloke ord og flotte bilder - det er stille i huset alle sover...

Ha en forstatt fin uke ønsker Solveig :)

4 kommentarer:

Strikkelines sa...

Å heisann du:) så koselig at du er innom uten å alltid legge igjen spor...godt å vite at du er der:) flotte bilder igjen som du har malt. Stilen din er fin, å skjønner godt at mange ønsker bildene dine..inkludert meg selv...ha ei go natt

Kerstin sa...

Har prøvd selv å få flere timer i døgnet...gikk dårlig det....
hihihi

Nydelige bilder du har malt..så vakre og i alle sjangre...Skjønner at folk bestiller flere bilde av deg...

Godt å vite at du er der selv om du legger igjen spor... savner dge vet du...
God klem fra Kerstin

Lykkelita sa...

Hei vennen! Nydelige bilder som jeg er helt imponert over at du får tid til å lage så mye som du har å gjøre for tiden:) Håper tempoet roer seg litt for deg etterhvert...
Er på jobb, litt travelt her. I morgen reiser jeg til Hamar og på fredag reiser jeg videre til Oslo. Gleder meg, men er litt skuffa fordi det ser ut til at jeg tar det dårlige været med meg herfra og sørover... He he, typisk.
Du får ha en fin dag! Stor klem:)

Hespe sa...

Hei vennen!
Nydelige bilder du har laget - som alltid!!! Jeg bare elsker disse duse fine fargene du bruker :o)

Ja, nå er det blitt en stund siden mitt siste innlegg. Har vært til London på seminar, og vel hjemme fikk jeg beskjed om dødsfall i familien. Tankene kretser med andre ord om litt andre ting, så det blir nok ikke så mye blogging på meg de første dagene.

Ha en flott uke videre!

Klem fra Hildegunn