mandag 19. januar 2009

Bittelittegranne MALESPERRE!


Huff - har blitt truffet av litt malesperre - noe jeg absolutt ikke har tid til - fargene stemmer bare ikke i dag - har derfor gitt meg tidlig for kvelden enda jeg hadde planer om å holde på ut i de små timer.... SÅ tenkte jeg at jeg kunne spørre alle dere kreative, flinke damer der ute om råd? - hvordan ville deres fiktive favorittmaleri sett ut - sånn fargemessig? så lager jeg kanskje et slikt? jeg trenger sårt litt råd - mottas med takk :)

PS: bildet jeg viser er en collage - syntes motivet var så fint - fra i sommer... sukk fikk gode sommerminner nå. God natt :)

8 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så vanskelig spørsmål, kjære deg!
Det kommer vel litt ann på hvor det skal henge. På soverommet må det være svalt - grønn/blå/dust og harmonisk - det må gjerne være litt "god-værshimmel" uten sol, men med mye luft...
I stua kan det være litt "hardere" svart/hvitt eller bruntoner - gjerne mer figurativt og gjerne med natur eller menneskeformer.
På barnerommet skal det være litt gladere farger, men ikke 90-tallet BLÅ - GRØNN -GUL osv. Her skal det være søtt og inneholde rundere former...
Hjelpes, du spurte og jeg forsøkte å svare, men det var vanskelig:)
Lykke til - en pause hjelper nok på for å bli kvitt malesperren!
Klem

Strikkelines sa...

Ja nu ska du høre på ekspertisen..hihi....nånei du..Her må æ kanskje meld pass, men om æ sku få bestemm et bilde a dæ te mæ, som æ vi ha hengt i stua, ville æ ha hatt det i brun-rødt-oker.ja ikke gult, men meir i orange....ja, ei salig blanding med disse fargan...gjerne at det skimtes et hjerte djupt inni bildet..(ha nemlig sett et maleri/apstrakt med denne sammensetninga...men om det sku ha hengt på soverommet, ville æ ha hatt et som va i duse, delikate farga....gjerne engla...Du laga så fine bilda atte....tvila på at du ble klokar:)

Hespe sa...

Hei på deg....
Uff da, malesperre er ikke noe særlig. Du får bare trøste deg med at slikt går over! Er nok litt seint på kveld for meg å komme med noen gode tips til deg, kjenner etterhvert at hodet er klar for puta.... Bildet du viser i dag, er bare så nydelig :o)

Ønsker deg en fortsatt fin uke - en natts søvn, og jeg tenker at inspirasjonen er tilbake...

Nattinatt!!

Klem fra Hildegunn

iden sa...

malesperre da, håper den har gitt seg allerede!

Mitt fiktive favorittmaleri... hmm.. jeg ble veldig glad i den fargen jeg blandet fram på det bildet jeg har lagt ut på bloggen.. 2 ss hvit, 2 ts blå, ca 1/2 ts gul:) hehe! Den fargen sammen med hvitt til et par robuste og romantiske englevinger..:) hmm, neimen ikke lett å komme med ideer..

Selv er jeg veldig inspirert av art nouveau fortiden. Ikke nødvendigvis fargevalgene, men de bølgende linjene, blomster, krøllete hår over alt... Alfons Mucha og Gustav Klimt - herlig!!! Du kan jo ta deg et lite googlesøk, og se om noe i noen av de bildene kan inspirere deg:)

Lykke til uansett, det fine med sperrer er at de går over:) Gleder meg til din er borte!!

iden sa...

Så godt å høre at det hjalp med litt innspill!! Bare kjempegøy å få være med på å inspirere deg!! Bare husk at den fargeblandingen er 2 TS blått, ikke ss (du skrev nemlig ss hos meg:)

Gleder meg til å se resultater,)

Inspiration i vitt sa...

Hej Solveig, ja ibland tryter fantasin med både det ena och det andra alla idee'r tar helt slut känns det som. Det är då man behöver lite nytänkande och härlig inspiration från någon riktigt kreativ person.
Vet inte om jag har nåt bra råd att ge till dig men jag gillar alltid att färgerna är väldigt ljusa men ändå harmonerar i varandra, allt i Franskt Landstil.

Nu flyttar Michaela hem igen, hon har varit så ledsen och kännt sig sviken och övergiven av de som hon bor ihop med, men just idag fick hon besked att hon fått ett nytt försäljningsjobb i Spanien nära Costa de la sol, hon fick jobbet efter en tuff intervju per telefon och om allt blir som det är tänkt så åker hon till Spanien i mitten av Februari. Det är ett Norskt företag som har sin filial där nere.
Det värsta är att hon har en katt som hon tagit hand om sedan den var kattunge, den var hemlös då. Nu vet hon inte vad hon ska göra med den?(vi har redan två katter)
Är det bra med dig och dina trollungar?
Kram vännen/Ingela.

Lykkelita sa...

Det var morsomt å beskrive et fiktivt bilde, men også vanskelig...
Håper du er godt i gang, slik at jeg snart får se flere av dine nydelige kunstverk.
Ha en god helg!
Jeg tar en bloggpause til mandag:)
Stor klem:)

Marias skriblerier sa...

Mange koselige bilder du maler! Jeg maler også, men har en litt annen stil. Hvis du vil ta en titt innom siden min, så gjør gjerne det! http://www.mariavinden.no

Fin helg ønskes deg!