søndag 9. november 2008

Jeg er alltid på søken etter inspirasjon til nye bilder...

Etter at jeg oppdaget "bloggeverden" er jeg aldri tom for ideer - på mange av de fantastiske bloggene der ute, finner jeg fargesammensetninger, motiver og tekster som jeg ikke har tenkt på tidligere. Og, en idè blir fort til en annen osv.

Hos Ingela, med den inspirerende bloggen http://inspirationivitt.blogspot.com/ har jeg lånt teksten til et bilde om "TID" som jeg holder på med nå. Legger ut bildet når jeg blir ferdig...

Jeg er også ofte innom den fantastiske bloggen til Lynn: http://sea-angels.blogspot.com/ Hun lager de vakreste ting man kan tenke seg! Hun har bla. laget dette bildet på photoshop som har fått tittelen "Frosty".

Inspirert av fargene, og lyset i dette bildet fikk jeg inspirasjon til å lage bildet nedenfor. Må få påpeke at jeg ikke har prøvd å lage et lignende bilde, men ble inspirert av stemingen og fargene fra en vinterdag. Takk Lynn, for at du deler dine utrolige kreative arbeider, og for at du inspirerer oss andre...

(I often visit Lynn`s incredible blog - Sea-angel. She is creating the most wonderful things you can imagine. Like this photo named "Frosty". I was so inspired by the light and the sense of a January day that I wanted to bring that feeling into my painting of this tree... Thank you Lynn for sharing and inspiring me :)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

heisan =) Her mangler dt ikke på å finne inspirasjon i denne verden nei. det er så mange dyktige damer på mange områder:O=)
Bilde var nydelig=) Og du er jo en knall dyktig person selv=) Beundrer dine bilder virkelig=)
Ønsker deg en riktig fin uke Klem Kerstin

Sea Angels sa...

This is so very beautiful...much nicer than my picture...I love the colours and texture, I am so glad that I have inspired you, and thankyou for all of your kind and lovely comments.
Lots of hugs
Lynn xx