tirsdag 28. oktober 2008

En madonna med spesiell affeksjonsverdi

I morgen legger jeg ut mange av de nye bildene mine som jeg skal ha med på min lille utstilling. I mellomtiden viser jeg et maleri som min kjæreste mamma laget til meg i forbindelse med at jeg fikk mitt 3. barn i juni for to år siden - lille Sigurd :)

3 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så fint - kraftfullt og sårbart på samme tid. Fargene gir kraft, mor og barn og den myke, varme måten barnet holdes på gjør det kjærlig=sårbart. Mamman din har vært kjempeflink og du ha tydeligvis arvet henne!! Skjønner godt at dette har en spesiell verdi for deg! Ha en fin dag - gleder meg til å se mer av dine bilder også:)

Kerstin sa...

Så nydelig vakkert bilde.OG for en gave når du ble mor for tredje gangen=) Ser hvor du har arvet dine egneskaper:O=)
Skjønner at dette bilde betyr masse for deg . Godt å ha slike skatter og ta godt vare på de0)
Klem til deg0)

Hespe sa...

Hei, og tusen takk for koselig besøk på mårrakvisten.

Ja, ikke sant - julen er tradisjoner!! Synest det er så fint å komme hjem til mamma og pappa, og enda se ting fra da jeg var liten jente. Sånt er sååå kos! Madonnabildet ditt var kjempefint, og forstår veldig godt at dette betyr myyye for deg.

Så kjedelig at du ikke får orden på dette med linkingen da. Er jo så kjedelig for alle som har lyst til å besøke deg tilbake.... Skal ta en titt innom, og se om jeg kan finne noe finurlig som kan rette det opp...

Og duuu - gleeeeeder meg til pakke i posten :o)

Ha en strålende flott dag!

Klem fra Hildegunn :o)